on

Cum vezi filme pe telefoane sau tablete Android

Trebuie să pleci în week end  şi pentru a face  călătoria  mai puţin plictisitoare, vrei să încarci câteva filme pe smartphone-ul sau tableta Android ? Bună idee, dar ştii cum să copiezi filmele de pe calculator pe dispozitivul tău şi cu ce aplicaţie să le reproduci ?


Nimic mai simplu !

Înainte de a descoperi cum să vezi filme pe Android, trebuie să copiezi filmele   pe smartphone sau tabletă. Cu dispozitivele dotate de suport memory card SD, operaţia poate fi făcută foarte simplu ; extragi  cardul de memorie din telefon, îl introduci  în computer ( folosind un adaptor SD sau  USB ) apoi copiezi filmele pe care vrei să le vezi pe dispozitivul Android .




Pentru dispozitivele care nu suportă memory card, trebuie să conectezi smartphone-ul /tableta la computer printr-un cablu USB şi să foloseşti aplicaţii de gestiune multimedia, precum Samsung Kies, pentru a transfera video de la PC pe dispozitivul Android.


După ce ai copiat filmele pe smartphone sau tabletă, poţi descărca aplicaţia de care vei avea nevoie pentru a le reproduce : BSPlayer. Deci, conectează-te pe Google Play Store şi instalează aplicaţia pe dispozitivul tău, BSPlayer este compatibil chiar şi cu telefoanele mai vechi, economice şi suportă toate principalele formate de fişiere video.
După ce ai instalat player-ul, poţi vedea filme pe Android accesând aplicaţia , apoi selecţionezi filmul din memory card sau din memoria telefonului sau tabletei .





Descarcă BSPlayer

0 commenti:

Trimiteți un comentariu