on

Cum vezi filme pe telefoane sau tablete Android

Trebuie să pleci în week end  şi pentru a face  călătoria  mai puţin plictisitoare , vrei să încarci câteva filme pe smartphone-ul sau tableta Android ? Bună idee , dar ştii cum să copiezi filmele de pe calculator pe dispozitivul tău şi cu ce aplicaţie să le reproduci ?
Nimic mai simplu !
Înainte de a descoperi cum să vezi filme pe Android , trebuie să copiezi filmele   pe smartphone sau tabletă . Cu dispozitivele dotate de suport memory card SD , operaţia poate fi făcută foarte simplu ; extragi  cardul de memorie din telefon , îl introduci  în computer ( folosind un adaptor SD sau  USB ) apoi copiezi filmele pe care vrei să le vezi pe dispozitivul Android .
Pentru dispozitivele care nu suportă memory card , trebuie să conectezi smartphone-ul /tableta la computer printr-un cablu USB şi să foloseşti aplicaţii de gestiune multimedia , precum Samsung Kies , pentru a transfera video de la PC pe dispozitivul Android .


După ce ai copiat filmele pe smartphone sau tabletă , poţi descărca aplicaţia de care vei avea nevoie pentru a le reproduce : BSPlayer . Deci , conectează-te pe Google Play Store şi instalează aplicaţia pe dispozitivul tău .BSPlayer este compatibil chiar şi cu telefoanele mai vechi , economice şi suportă toate principalele formate de fişiere video .
După ce ai instalat player-ul , poţi vedea filme pe Android accesând aplicaţia , apoi selecţionezi filmul din memory card sau din memoria telefonului sau tabletei .

Descarcă BSPlayer

0 commenti:

Trimiteți un comentariu