on

Noul reCaptcha #Google

Compania Google a decis reinventarea codurilor cu litere greu de citit cu noul  No CAPTCHA  reCAPTCHA . Cu noul sistem este mai uşor să demonstrezi că nu eşti robot . Google a îmbunătăţit metoda de autentificare prin CAPTCHA  , care are ca scop prevenirea spam-ului , cu un nou API ce poate fi folosit de orice organizaţii sau instituţii online pentru a înlocui clasicul Captcha .

Noul sistem se bazează pe un motor de analiză a riscului , care îţi urmăreşte poziţia cursorului  sau adresa  IP  , pentru a demonstra că în faţa tastaturii se găseşte o persoană . Dacă de prima oară nu reuşeşti să demonstrezi asta , al doilea pas constă în descifrarea unui Captcha clasic , cu numere şi litere .

În cazul dispozitivelor mobile va fi mult mai simplu , din moment ce poate fi stabilit că este vorba despre un utilizator uman sau un robot prin recunoaşterea unor imagini ce sunt similare ca şi conţinut cu prima din listă , aşa cum se vede în imaginea de mai jos .

Deocamdată , No Captcha a fost implementat ca mod principal de verificare a identităţii pe Snapchat , Wordpress şi Humble Bundle .

Vezi mai multe informatii  Google  reCAPTCHA

0 commenti:

Trimiteți un comentariu