on

Cum faci print screen pe telefon


Vrei să publici pe internet  imaginea super-personalizată a noului tău smartphone Android , dar încă nu ai reuşit să descoperi cum să fotografiezi ecranul telefonului ?  Nu-ţi fă probleme , e un joc de copii !
Dacă vrei să afli cum să faci screenshoot pe dispozitivele Android trebuie să descoperi care este procedura ce funcţionează cu smartphone-ul tău . În funcţie de modelul telefonului şi versiunea Android instalată , este necesar să utilizezi combinaţii de taste diferite .

De exemplu , pe multe dispozitive Android  capturile de ecran se pot face apăsând concomitent pe butoanele Power ( butonul de deschidere ) şi Home , în timp ce în alte dispozitive , precum Nexus 4 , trebuie să apeşi butonul Power şi butonul de volum mai mic , în acelaşi timp .Ecranul  va da un flash scurt şi vei auzi un declic , apoi vei primi confirmarea că ai făcut o captură de ecran .



Toate capturile de ecran efectuate apar într-un album numit Screenshot, în aplicaţia Galery .

Pentru a uploada screenshot-ul , apasă pe butonul Share . De aici , alege aplicaţia pe care vrei să o foloseşti pentru a face upload-ul 

Dacă crezi că procedurile de mai sus sunt incomode şi nu reuşeşti să fotografiezi ecranul smartphone-ului tău Android , încearcă să instalezi o aplicaţie care îţi permite să efectuezi capturi de ecran . Găseşti diverse aplicaţii de acest fel în Google Play Store , ca de exemplu , Screen Capture Shortcut  Free .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu