on

Google vrea să creeze şi roboţi . Una dintre companiile din acest domeniu este Boston Dynamics .



 Google a confirmat achizţia companiei Boston Dynamics Inginerii acesteia au creat, în ultimii ani, tot felul de roboţi similari animalelor pe care le-au şi numit ca atare. Spre exemplu, BigDog, Cheetah şi WildCat . Boston Dynamics s-a mai remarcat şi prin robotul-felină care l-ar întrece şi pe Usain Bolt. The New York Times notează că este a 8-a companie pe care Google o cumpără şi asta în ultimele şase luni. 

 Deocamdată nu este clar rolul companiei Boston Dynamics în viitoarele proiecte Google , dar arată determinarea Google de a-şi crea roboţii.

 Boston Dynamics a devenit cunoscută în toată lumea , acum 5 ani , când ne-a arătat primul robot în patru labe , numit BigDog , capabil să meargă pe orice fel de teren şi să ocolească obstacolele . Recent , a fost publicat un video a unei noi versiuni a patrupedului WildCat.Atlas , un robot care ajunge acolo unde oamenii nu pot , cum ar fi zonele cu radiaţii sau săcaute printre dărămături . Dar cel mai extraordinar ,fără nicio îndoială , este Cheetah , un robot care poate alerga cu o viteză de aproape 50 km/h

WildCat.Atlas

Reprezentanții Google au declarat ca Boston Dynamics va executa contractele curente încheiate cu forțele armate și că ei nu intenționează să devină un producător de mașini militare.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu