on

Cât spaţiu  de stocare primeşti atunci când îţi cumperi un smartphone cu 16 GB .


Smartphone-urile de ultimă generaţie nu oferă posibilitatea extinderii memoriei prin microSD , deci cumpărătorul va trebui să-şi pună o întrebare fundamentală : de câtă  memorie internă  am nevoie ? De obicei se cumpără modelul de bază , dar nu toţi ştiu că în realitate memoria declarată nu corespunde cu memoria efectivă disponibilă pe smartphone .

Celebrul site britanic Which a făcut un infografic foarte interesant , comparând memoria disponibilă  a telefoanelor de primă mână  ce  promit 16 GB . Studiul  a luat în considerare smartphone-urile LG , Sony , Apple , BlackBerry , dar nu şi dispozitivele Windows Phone , escluse din nou .

Cine a câştigat ? Analiştii britanici de la Which au încoronat celebrul iPhone 5C de 16 GB , care pune la dispoziţia utilizatorilor 12,60 GB de memorie . După modelul de plastic lansat de Apple , pe locul doi nu se află telefonul de top a celor de la Cupertino , ci Nexus 5, care oferă 12.28 GB de spaţiu de arhivare . iPhone 5S se clasează pe locul trei cu 12.20 GB .


Acest studiu nu numai că este  foarte interesant  , dar rezultă şi foarte util .Nu toţi cumpărătorii cunosc această "problemă" , deci cumpărând un Galaxy S4 de 16 GB , vor avea o frumoasă surpriză .

| sursa | which

0 commenti:

Trimiteți un comentariu