on

#OnePlusOne #CyanogenMod , cel mai dorit #smartphone 


OnePlus One a fost prezentat oficial în aprilie , dar cu toate acestea nu-l putem considera cu adevărat în vânzare ; pentru a cumpăra telefonul ai nevoie de o invitaţie sau trebuie să profiţi de sistemul de precomandă  organizat de OnePlus din când în când .

Cari Pei , unul dintre fondatori , a explicat această situaţie într-un interviu .

Câştigăm puţin din vânzarea smartphone-ului OnePlus One , dar nu dorim să producem mai mult decât putem vinde . De obicei cererea scade după două luni de la prezentare , dar în cazul nostru nu a fost aşa .Nu vrem să ne găsească nepregătiţi , cu multe terminale rămase nevândute , când cererea va scădea .
Practic , cei de la OnePlus  nu au putut face faţă cererilor şi au adoptat o strategie interesantă : cumpărătorul unui telefon OnePlus One primeşte o invitaţie pe care o poate trimite mai departe . 

De ce este OnePlus One atât de căutat şi atât de dorit ? 
Vorbim despre unul dintre cele mai mediatizate gadget-uri ale anului , ieftin ( 400 dolari ) şi cu dotări foarte bune .Are un procesor  Qualcomm Snapdragon 801 la 2,5GHz , display de 5,5 inch , 3 GB de memorie RAM , cu 16 sau 64 GB spatiu de stocare , camera de 13 megapixeli  filmează 4K , iar sistemul de operare este CyanogenMod ,  cel mai bun rom pentru Android . CyanogenMod urmeaza simplitatea si viteza androidului clasic dar in acelasi timp adauga functii noi

Noul smartphone OnePlus  2 va fi lansat în curând ? 

sursa foto mydrivers.com

OnePlus a publicat pe reţeaua socială Weibo o imagine teaser unde se specifică următoarele : " Teoria evoluţiei se aplică tuturor lucrurilor din lume , inclusiv gadget-urilor tehnologice , deci fiţi pe fază " .Mesajul ne face să credem că OnePlus este deja pe cale să anunţe noul smartphone , succesorul mult doritului OnePlus One .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu