on

Am sters din greseala #poze de pe dispozitivul #Android . Cum le recuperez ?
Foto | Tested Tricks

Noua eră digitală a afectat viaţa cotidiană a oamenilor , care astăzi dau mai multă importanţă informaţiei decât lucrurilor fizice .De exemplu , în cazul furtului unui telefon mobil , suntem preocupaţi mai mult de faptul că cineva are acces la datele personale şi la pozele memorizate , decât de preţul dispozitivului .

Unii preferă să şteargă anumite poze de pe smartphone pentru a evita faptul că cineva le-ar putea vedea în caz de furt sau pierderea dispozitivului , dar sunt multe alte cazuri în care se vrea recuperarea pozelor şterse accidental de  pe telefonul Android . 

Ai şters din greşeală pozele de pe telefon ? Nu intra în panică ! Îţi propun două aplicaţii care îţi permit să recuperezi pozele şterse de pe dispozitivul tău Android .


Prima soluţie este  instalarea unei aplicaţii pe dispozitiv . Se găsesc multe app în Play Store ce afirmă că pot recupera pozele sau filmele şterse din greşeală , dar după ce am testat câteva te pot asigura că una dintre puţinele care funcţionează bine este Dumpster .Este vorba despre o aplicaţie ce previne ştergerea accidentală a pozelor sau a diverselor fişiere. Practic , funcţionează ca şi cunoscutul recycle bin de pe Windows  , deci ai posibilitatea de a recupera pozele şi fişierele şterse şi aruncate în  coş , ele fiind memorizate de Dumpster .


Dumpster este o aplicaţie ce previne ştergerea pozelor , deci te sfătuiesc să o instalezi cât mai repede cu putinţă , dar dacă ai şters deja poze înainte de a instala aplicaţia Dumpster , atunci cea mai bună soluţie este DiskDigger . Este vorba despre un software ce poate recupera multe dintre pozele şterse de pe dispozitivele Android . Pentru a putea utiliza DiskDigge trebuie să ai  un dispozitiv cu root .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu