on

Noutati interesante de la #YouTube : in curând vom putea alege unghiul de vizionare


Serviciul de video sharing numărul 1 din lume a anunţat , de curând , că a introdus o opţiune menită  să crească gradul de atractivitate al conţinutului video : clipuri din unghiuri diferite , permiţând utilizatorilor să schimbe în orice moment unghiul de vizionare .

Noua funcţie va fi disponibilă iniţial doar pentru versiunea desktop YouTube , urmând ca sucesiv să fie extinsă pe smartphone şi tablete .

Pentru a viziona clipuri pe YouTube din unghiuri diferite este foarte simplu .  Când te uiţi la un filmuleţ care suportă această nouă funcţie , în partea dreaptă vor apărea o serie de icoane ,corespunzătoare diverselor unghiuri în care a fost filmat  videoclipul . Este suficient să faci click pe una din icoanele disponibile pentru a schimba unghiul de vizionare .

Noua caracteristică va permite celor care urcă materiale video pe YouTube să încarce clipuri filmate din mai multe unghiuri şi perfect sincronizate între ele . Un astfel de videoclip multiview , încărcat de cântăreaţa Madilyn  Bailey , îl poţi vedea aici .




0 commenti:

Trimiteți un comentariu