on

#YouTube Gaming , o platforma pentru gameri , care va concura cu Twitch .

Dacă nu ești pasionat de jocuri video pentru computer sau console , atunci nu poți înțelege de ce serviciile de jocuri video în streaming  , precum Twitch , au devenit atât de populare . Cu peste 55 de milioane de utilizatori , Twitch TV , platforma de streaming în timp real a videourilor legate de jocuri video , a fost cumpărată recent de către Amazon  pentru suma  de 970 milioane de dolari .

Probabil că succesul  platformei Twitch i-au împins pe cei de la Google să se intereseze de utilizatorii pasionați de jocuri video , de aceea YouTube a anunțat serviciul care va concura  cu Twitch , numit YouTube Gaming 

Peste 25.000 de jocuri vor primi pagini pe YouTube Gaming . În acest fel vei putea găsi mai ușor conținutul pe care dorești să-l explorezi  , cu  clipuri video înregistrate de diverși utilizatori și difuzări în direct . Utilizatorii se vor putea abona la orice pagină de jocuri , pentru a  fi înștiințați imediat ce un  videoclip a fost publicat .

YouTube Gaming va fi disponibil din această vară  , inizial pentru SUA și Marea Britanie , urmând să ajungă și în restul țărilor după o perioadă de timp .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu