on

#Skype  direct din browser . Aplicatia va fi disponibila , in curand , in toata lumea


În noiembrie 2014  Skype a pus la dispoziția unor utilizatori versiunea beta a aplicației Skype for Web , permițând efectuarea de apeluri video și de voce direct din browser . De astăzi , 6 iunie  2015 , aplicația Skype for Web ( tot in versiune beta ) este disponibilă pentru toți utilizatorii din SUA și Marea Britanie , iar în următoarele săptămâni va fi disponibilă în toată lumea .

Skype for Web funcționează pe Internet Explorer , Google Chrome , Firefox și Safari .Pentru a iniția apeluri video cu Skype for Web va trebui să instalezi un plugin , așa cum explică Skype pe site-ul lor . Din momentul în care va fi disponibilă pentru toată lumea , nu va mai conta ce computer folosești pentru a avea acces la aplicație . Vei avea nevoie doar de o conexiune la internet și un browser web .

Utilizatorii care nu au avut acces la versiunea beta a aplicației și încearcă să se înregistreze pe web.skype.com apare - până când aplicația Skype for Web va fi disponibilă în România -  mesajul de mai jos .





0 commenti:

Trimiteți un comentariu