on

Televizor ultrasubtire 4K dotat cu Android TV.

Televizorul LED Android Philips 65PUS7601/12, 4k Ultra HD este disponibil in Europa . Televizorul are un design ultra modern si elegant, rama argintie  impreuna cu tehnologia  Ambilight face ca ecranul televizorului sa fie mult mai larg si sa ofere o experienta de vizionare exceptionala, proiectand raze de lumina peste cele trei laturi, superioara si laterale ale ecranului.  Seria Philips 7600 foloseste zone de luminozitate locala inteligenta pe ecran pentru un negru intens si culori vii care se revarsa din ecran. Iar cu HDR, te bucuri de o experienta de vizionare asa cum a conceput-o regizorul.

Ecranul de 65 de inci ofera o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit, cu 8 milioane de pixeli si cu tehnologia upscaling Ultra Resolution, vei avea imagini exceptionale pentru orice continut.

Caracteristicile superioare de imagine Perfect Pixel Ultra HD, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion si Micro Dimming ofera televizorului Philips Smart TV UHD 65" 4K 65PUS7601/12 imagini incantatoare si de o calitate exceptionala.

 Dispunand de Android pe televizorul Smart TV, vei avea parte de un procesor rapid si de o interfata simplu de utilizat.Aceasta este rampa ta de lansare spre continut infinit: de la Google Play, la Netflix, la un browser de internet… si multe altele.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu