on

#Google anunta #YouTubeMusic si #YouTubePremium


google-you tube-music


Anuntate acum cateva zile, You Tube Music si You Tube Premium au crescut oferta celor de la Google dar in acelasi timp, cu toate ca compania a  incercat sa fie destul de clara cu putinta,  au creat un pic de confuzie suprapunandu-se cu alte servicii deja disponibile, ca de exemplu Google Play Music.

Oricine are un abonament Play Music nu va trebui sa plateasca nimic in plus si va avea acces la ambele servicii You Tube Music Premium si You Tube Premium.


Gandit pentru a concura, in primul rand cu Spotify, You Tube Music va lua locul actualului Google Play Music si va fi disponibil atat contracost, cat si intr-o versiune gratuita. La fel ca Spotify, versiunea gratuita a You Tube Music va intrerupe redarea cu reclame si va fi lipsita de o serie de facilitati ale variantei premium.

Lansarea serviciului era previzibila, tinand cont de comasarea echipelor care lucrau la Google Play Music si You Tube Music ( in cadrul You Tube Red ). Tinand cont ca milioane de utilizatori prefera You Tube pentru muzica, in locul serviciilor de streaming, serviciul are sens.

You Tube Music se va lansa pe 22 mai in SUA, Australia, Noua Zeelanda, Mexic si Coreea de Sud. La o data ulterioara, You Tube Music va fi disponibil si in Europa.


0 commenti:

Trimiteți un comentariu