on

#Sony #PlayStation Classic este o mini consola care va fi lansata la nivel global pe 3 decembrie


consola sony-PS


PlayStation Classic a devenit realitate. Sony a anuntat oficial mini-consola cu design retro, care nu vine de una singura, ci si cu o serie de jocuri preinstalate si va fi disponibila din 3 decembrie la un pret de 99 euro.

Noua consola in miniatura a celor de la Sony seamana cu cea originala, cu aceiasi dispunere de butoane si chiar cu acelasi pachet: PlayStation Classic va fi la fel cu primul model PlayStation, comercializat in 1994, cu mentiunea ca va fi mult mai mica ( 45 % ) decat modelul original.


playstation original

PlayStation Classic vine cu  20 dintre cele mai emblematice jocuri care au aparut pe PlayStation 1 si deci nu putea sa lipseasca de la apel Final Fantasy VII, Tekken 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash! si Wild Arms. Deocamdata nu a fost divulgata lista completa a jocurilor, deci va trebui sa ne multumim de aceasta lista partiala.

Pe langa mini-consola, in pachet vei gasi si doua controllere in stilul celor de acum 25 de ani. In pachet vei mai gasi si un cablu HDMI pentru a conecta consola la TV. Consola PlayStation Classic va fi deasemenea echipata cu un card de memorie virtuala, util pentru a salva progresul jocului.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu