on

Fortnite ruleaza la 90 de FPS pe OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro
Fortnite pe telefonOnePlus si Epic Games anunta un parteneriat dedicat fanilor Fortnite: obiectivul este de a aduce pe smartphone o experienta de joc fara precedent. Mai concret, OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro vor putea rula celebrul batle royal la 90 de FPS.

Este vorba despre un rezultat care, dupa cum se arata in comunicatul oficial, a avut nevoie de luni de zile de dezvoltare. Pete Lau, CEO OnePlus, si-a exprimat toata satisfactia pentru acest parteneriat cu Epic Games - care gratie jocului Fortnite face incasari de peste 3000 de euro pe minut - ba chiar a mers pana sa defineasca performanta realizabila pe dispozitivele OnePlus precum dificil de realizat chiar si pentru generatia actuala de console ( nu si pentru iPad Pro unde Fortnite ruleaza la 120 FPS ).

Fortnite pe smartphone


Cine are un un smartphone OnePlus de anul trecut ce face? Ei bine, posesorii telefoanelor OnePlus 7, 7 Pro, 7T si 7T Pro, vor putea beneficia oricum de un frame rate la 60 de FPS, care ramane cea mai mare performanta mobila dupa cea oferita de seria 8.


0 commenti:

Trimiteți un comentariu