on

Files de la Google: eliberati spatiu pe telefon


file manager



Files de la Google intra in randul aplicatiilor ce au reusit sa depaseasca 500 milioane de download-uri in Play Store. Un rezultat binemeritat, obtinut in mai putin de trei ani, ceea ce a permis acestei aplicatii de a deveni foarte stimata nu doar pentru caracteristicile sale de cautare, dar mai ales pentru posibilitatea de a elibera spatiu pe telefon intr-un mod inteligent.



Files de la Google este o aplicatie de gestionare a fisierelor, care te ajuta sa eliberezi spatiu pe telefon, sa gasesti fisiere mai rapid cu ajutorul cautarii si a rasfoirii simplificate, sa trimiti fisiere offline altor persoane si sa faci backup fisierelor in cloud pentru a economisi spatiu pe dispozitiv.

google files-cum eliberezi spatiu pe telefon
Inizial, acest file manager de la Google a fost destinat in primul rand telefoanelor echipate cu sistemul de operare Android Go, adica a dispozitivelor entry level care au o memorie interna limitata. De fapt, principala sa sarcina este de a exploata inteligenta artificiala pentru analizarea spatiului utilizat si individuarea fisierelor inutile, care pot fi eliminate pentru eliberarea spatiului. Succesiv, Google Files a devenit o aplicatie disponibila pentru toate telefoanele cu Android si poate fi descarcata gratuit din Play Store. ( Link mai jos )

Files de la Google este una dintre aplicatiile pe care iti recomand sa o testezi fara sa stai prea mult pe ganduri, nu doar pentru simplitatea utilizarii, ci si pentru alte functii pe care le ofera, ceea ce nu gasesti mereu la un file manager.

Files de la Google | Android | Play Store


0 commenti:

Trimiteți un comentariu