on

Fortnite a reusit sa devina jocul cu cele mai mari incasari din lume: peste 3000 de euro pe minut


jocuri onlineIn timp ce cititi aceasta fraza, Epic Games a castigat deja circa 250 de dolari gratie acestui joc. Fortnite este un joc gratuit, iar publisherul american castiga circa 3000 de euro pe minut din vanzarea de obiecte virtuale in schimbul banilor reali. Utilizatorii Fortnite cheltuiesc bani pe obiecte utile precum unelte si arme sau pe chestii estetice, precum costumele.

MusicMagpie ( link mai jos ) ne ofera un instrument care iti permite sa vizualizezi in timp real o simulare a incasarilor legate de vanzarile de jocuri, abonamente si alte tranzactii.

Astfel, pe primul loc intr-un  clasament al jocurilor cu cele mai mari incasari se afla Fortnite, urmat de Dungeon Fighter Online cu circa 2.800 euro pe minut, mai mult decat gigantul League of Legends, care trebuie sa se multumeasca cu locul trei, cu circa 2.600 euro pe minut.

Va reamintesc ca toate aceste trei jocuri sunt Free-to-play ceea ce poate fi un semnal pentru ce ne va astepta in viitor in ceea ce priveste industria videojocurilor.

Link: MusicMagpie

Etichete: jocuri gratis, free-to-play, jocuri online, Fortnite

0 commenti:

Trimiteți un comentariu