on

 Super Nintendo World: videoclip din noul parc de distractii Nintendo

Japonia-Super Nintendo World-Mario Kart-poze


Super Nintendo World este inca inchis, deoarece deschiderea parcului, care ar fi trebuit sa aiba loc pe 4 februarie 2021, s-a amanat din cauza pandemiei. Unii au avut norocul sa viziteze parcul si  gratie canalului YouTube Universal Parks News Today, putem viziona toate atractiile prezente. O consolare subtire, in asteptarea de a le putea testa in prima persoana la Universal Studios Japonia, din Osaka.


Super Nintendo World include atractii bazate pe populara serie de jocuri Mario, lansata pentru prima data in 1980.Vizitatorii parcului tematic vor putea intra în pielea personajelor din joc, participând la activități adaptate la lumea reală: în timp ce vor sări, jucătorii vor putea să pună „întrebări de blocaj” și să adune monede virtuale, care pot fi stocate cu ajutorul unei brățări Power-up, la o aplicație pentru smartphone. Pe lângă alte atracții, întregul Super Nintendo World va fi un joc captivant în care oaspeții pot concura împotriva altor jucători din parc. 

Atractia principala a parcului Nintendo este Castelul Bowser, cu pereții săi de piatră, gardurile de fier și o statuie mare a antagonistului Mario este ceea ce îi va entuziasma cu adevărat pe fani. Aici, oaspetii vor experimenta prima plimbare Mario Kart, numita "Provocarea lui Koopa".

parc distractii japonia-super nintendo world


Parcul este rezultatul a peste șase ani de muncă între Universal Creative și echipa Nintendo Creative, condusă de Shigeru Miyamoto, creatorul lui Mario și directorul reprezentativ al Nintendo.

Considerand ca deschiderea parcului tematic Super Nintendo World a fost amanata pe timp nelimitat, filmatul de mai jos poate fi foarte interesant, avand in vedere ca este dificil sa vedem atractia in prima persoana. Pe de alta parte, faptul ca parcul de distractii se afla in Osaka, poate reprezenta un obstacol  ce nu poate fi depasit usor.

Super Nintendo World - Mario Kart. Video!

0 commenti:

Trimiteți un comentariu