on

 Marck Zuckerberg pe reteaua sociala Clubhouse.

clubhouse noua retea sociala


Dupa Elon Musk, si  Marck Zuckerberg si-a facut cont pe reteaua sociala Clubhouse. La fel ca si fondatorul Tesla, si Mark Zuckerberg a avut o aparitie surprinzatoare, sub nick-name-ul Zuck23, in grupul de podcast The Good Time Show, condus de compania americana Venture Capital. In timp ce Elon Musk a vorbit cu administratorul delegat al aplicatiei de trading Robinhood despre cazul Gamestop, Zuckerberg in interventia sa a vorbit despre inteligenta artificiala si realitatea augmentata.

clubhouse-ce este


In timpul interventiei sale Zuckerberg a declarat ca in urmatorii 5-10 ani jumatate din angajatii Facebook ar putea adopta solutii de lucru remote in mod permanent. CEO si fondatorul Facebook a mai spus ca noi trebuie sa ne "teleportam", nu sa ne transportam la locul de munca si crede ca munca pe care o face in laboratoarele Facebook ar putea face acest lucru o realitate.

Ceea ce face aceasta stire interesanta este faptul ca omul care a inventat social network-ul si-a facut cont pe o platforma rivala, noua.

Ce este Clubhouse? Clubhouse este o nouă platformă socială, disponibilă doar pentru iPhone, doar în formatul audio, iar utilizatorii trebuie să primească invitație pentru a intra. Este denumită cea mai atractivă rețea socială.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu