on

Samsung Electronics a prezentat primul său smartwatch


Samsung a prezentat oficial noul Galaxy Gear . Ceasul inteligent al companiei coreene a fost prezentat pentru prima oară publicului la evenimetul care a avut loc în 4 septembrie la Berlin , Unpacked 2013 .
Este vorba despre un dispozitiv mobil asemănător unui ceas de mână ( display 1,63 ), cu funcţii avansate , care se poate conecta cu smartphone-urile Galaxy (  Bluetooth ) pentru a oferi  acces rapid la funcţiile acestora .
În afara faptului că se pot vizualiza mesaje şi apeluri pe display , Galaxy Gear oferă posibilitatea de a efectua convorbiri ( graţie  microfonului şi speaker-ului încorporat ) , şi poate fi "controlat" prin comenzi vocale .


Ceasul Samsung ( faţă de alte modele smartwatch ) este dotat cu cameră digitală de 1.9 Megapixeli care poate înregistra şi secvenţe video HD .
În ceea ce priveţte specificaţiile tehnice , dispozitivul este dotat cu procesor de 800 MHz şi display super AMOLED ( 320 x 320 )  de 1.63 inci . Memoria internă este de 4 GB şi RAM de 512 MB . Dimensiunile şi greutatea sunt următoarele : 36,8 x 56,6 x 11,1 mm şi 73,8 g .Dispozitivul va fi disponibil din 25 septembrie în peste 140 de ţări. Preţul de referinţă este 299 dolari.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu