on

Rezultate meciuri live - cele mai bune app Android

Un meci de fotbal se poate viziona la bar , acasă , pe stadion sau în streaming , dar nu avem întotdeauna la îndemână un computer pentru a urmari si alte  rezultatele . Dacă vrei să verifici rezultatele în orice moment sau să urmăreşti meciurile în timp real există  mai multe aplicaţii pentru Android ,  care îţi sar în ajutor 

Instalând una dinre aplicaţiile de mai jos pe dispozitivul tău Android , ai posibilitatea să fii la curent cu rezultatele meciurilor de fotbal sau alte evenimente sportive .

FORZA FOTBAL 

Forza Fotbal este un instrument fundamental şi util pentru toţi iubitorii sportului cu balonul rotund . Aceasta este cea mai bună aplicaţie Android dedicată suporterilor de fotbal , care  vor să fie permanent  informaţi despre rezultatele de fotbal . Cu aplicaţia Forza Fotbal ai posibilitatea să afli rapid , cu ajutorul unui meniu simplu , programul meciurilor , clasamente , cartonaşe , goluri şi alte statistici din toate campionatele de fotbal 


Download Forza Fotbal - Football Addicts


GOAL LIVE SCORES 

Dintre toate site-urile de fotbal am ales aplicaţia celor de la Goal.com . De ce ? Motivul este simplu , interfaţa grafică este foarte simpatică şi plăcută .Cu această aplicaţie , recomandată tuturor pasionaţilor de fotbal , ai posibilitatea să-ţi alegi echipa ta favorită şi să primeşti notificări la fiecare gol . Aplicaţia Goal Live Scores  îţi permite să urmăreşti evenimentele sportive din peste 750 de campionate şi cupe .



Download Goal Live Scores


LIVE SCORE

Nu se trăieşte doar din fotbal . Pentru pasionaţii de alte sporturi , care nu au prea multe posibilităţi pentru urmărirea evenimentelor sportive , de exemplu , tenis , basket , hockey şi alte sporturi îndrăgite , LiveScore este aplicaţia perfectă . Este cea mai bună aplicaţie , are toate sporturile .


Download LiveScore

0 commenti:

Trimiteți un comentariu