on

#Huawei  #Honor6 oferă caracteristici şi specificaţii tehnice de top .


Cu o mişcare care ar putea părea hazardată , Huawei a lansat nu doar un nou smartphone , ci şi o nouă marcă : Honor .Honor 6 este un smartphone care încearcă să se poziţioneze alături de Samsung , HTC sau LG . Are un ecran Full HD de 5 inci bazat pe un SoC Kirin 920 octa-core , care poate fi comparat cu cel octa-core de la Samsung - Exynos. Are patru nuclee Cortex A15 şi patru Cortex A7, care lucrează intercalat.

Huawei Honor 6 are Android 4.4.2 KitKat , 3 GB de RAM şi capacitate de stocare de 16 sau 32 de GB , ce poate fi extinsă printr-un card microSD . Camera foto posterioară este de 13 megapixeli , cu bliţ dublu ca pe Galaxy S5  sau LG G3 , iar camera frontală de 5 megapixeli .

Care este cel mai subţire smartphone din lume ? Huawei Ascend  P6 

Punctul forte al acestui smartphone este suportul pentru conectivitate LTE  de categoria 6 , care promite o viteză de download de până la 300 Mbps , nu întâmplător Huawei prezintă Honor 6 ca "cel mai rapid smartphone 4G din lume" . 



Bateria , integrată , este de 3.100 mAh şi oferă o autonomie de două zile , cu o utilizare normală .Smartphone-ul Honor 6 este deja în vânzare , doar prin intermediul Amazon , la un preţ de 299,99 euro .
Huawei Honor 6 are Android 4.4.2 KitKat

Citeste mai mult: adev.ro/n7onb1
Huawei Honor 6 are Android 4.4.2 KitKat

Citeste mai mult: adev.ro/n7onb1

Citeste mai mult: adev.ro/n7onb1

0 commenti:

Trimiteți un comentariu