on

#Facebook a lansat Riff , o aplicatie care iti permite sa creezi videoclipuri în colaborare


Videoclipurile sunt ultimul câmp de bătaie pe care se întrec reţelele sociale ; după ce Twitter a prezentat Periscope , acum Facebook a lansat Riff .  Riff este o aplicaţie disponibilă pentru Android şi iOS  ce ne permite să  realizăm clipuri într-un mod colaborativ .

Direct din aplicaţie  se înregistrează un clip de până la 20 de secunde , i se atribuie un hashtag şi în mod automat este distribuit prietenilor .Aceştia vor putea adăuga propriul clip la videoclipul original , care modificat în acest fel va fi share-uit cu prietenii prietenilor , etc .

De aici , grupul  potenţial de colaboratori creativi poate creşte exponenţial , iar un scurt filmuleţ poate deveni un proiect innovativ între cercurile de prieteni .În Riff nu sunt prezente funcţiile ce îţi dau posibilitatea să comentezi sau să dai Like clipurilor , în timp ce colaboratorii sunt automat tăguiti .

Riff este o nouă aplicaţie a diviziei Creative Labs a celor de la Facebook şi este asemănător cu funcţia Our Story a Snapchat-ului .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu