on

Jocuri gratuite pentru PC - Microsoft Store


jocuri pc



In momentul in care scriu, miercuri 3 iunie,  in Microsoft Store sunt prezente peste 20 de jocuri gratuite, o ocazie buna pentru a adauga noi titluri in propria biblioteca digitala. Lista de jocuri acopera o gama larga de genuri, potrivite diferitelor tipuri de jucatori si preferinte.

Jocuri gratuite pentru PC? Iata cele mai bune

jocuri gratuite pentru pc


Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune jocuri de PC pe care le poti descarca gratuit pe PC-ul tau, tableta sau laptop cu Windows, citeste in continuare. Lista cuprinde zece jocuri cu link pentru descarcare, printre care avem Space Flight Alien Ware, Fire and Ace, Burger Shop Food Empire, Fortress Siege Kingdoms Clash, Tile Rider.



Printre alte jocuri gratuite, disponibile pentru o perioada de timp limitata, in Microsoft Store mai gasesti si Fashion Design Tailor Clothes & Make Outfits, Pony Princess Spa, Blackbeard's Cove, Doll House Makeover House Design, Animal Nail Manicure Salon, American Pool Billiard Game, Spider Web Flight Cave Escape, Sticked Man Gymnastics Sport Challenge, Typing Trainer Steel Storm Shooter, Cake Maker Baking Secrets si Pony Girl Magic Makeover, nu toate disponibile in Romania.

jocuri gratuite pentru pc


Va reamintesc ca jocurile de mai sus pot fi descarcate gratuit doar pentru o perioada de timp limitata. Grabeste-te 


0 commenti:

Trimiteți un comentariu