on

#Sarut la distanta. Kissenger-un #gadget care iti permite sa te saruti cu cineva aflat la distanta.


Un accesoriu inedit pentru smartphone face posibil sarutul  la distanta. Se stie ca relatiile la distanta sunt complicate si dificile, iar unul din motive este lipsa contactului fizic. Tehnologia, din fericire, incearca sa ne dea o mana de ajutor: cu acest spirit s-a nascut "Kissenger", un accesoriu pentru smartphone care face posibil sarutul la distanta.

Pe cat de curios poate parea, in realitate cercetarile pe dispozitive ce permit sarutul  la distanta sunt in curs de mai multi ani, insa fara a realiza nimic concret. Kissenger, conceput de Emma Yann Zhang, este ultima reincarnare a acestor cercetari si spera sa devina un produs comercial cat de curand. 


Kissenger dispune de un fel de buze artificiale din silicon ce isi pot schimba forma si reproduce senzatia unui sarut. Emma Zhang recunoaste ca efectul nu reproduce 100% un sarut adevarat, dar in versiunile viitoare va fi imbunatatit. Evident, pentru ca doua persoane sa poata experimenta sarutul  la distanta cu Kissenger, fiecare trebuie sa aiba instalat pe telefon un astfel de accesoriu.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu