on

Rezolva probleme la matematica cu app #Android si #iOS

Vacanta s-a terminat. Incepe scoala si tu inca ai dificultati in rezolvarea ecuatiilor matematice? Vrei sa ai un mic ajutor informatic ca sa eviti notele proaste? Ei bine, ai ajuns in locul potrivit, la momentul potrivit. Mai jos vei descoperi cateva aplicatii care te ajuta sa rezolvi ecuatii matematice.

Ca esti posesorul unui dispozitiv Android, iPhone, iPad sau Windows Phone, vei reusi sa rezolvi ecuatiile matematice foarte usor si rapid, obtinand si o explicatie detaliata. Deci, aseaza-te comod, vezi aplicatiile pe care ti le recomand si testeaza ceea ce te intereseaza mai mult. Ah, era sa uit: aplicatiile care rezolva exercitii la matematica trebuie sa le utilizezi inainte de a merge la scoala, nu in timpul orelor de curs. 

Photomath 
rezolva exercitii la matematica cu app Android si iOS

Una dintre cele mai bune aplicatii ce rezolva ecuatii este Photomath. Aplicatia este gratuita si iti permite sa rezolvi ecuatii matematice folosind camera propriului dispozitiv. Este suficient sa pornesti camera telefonului,  scanezi ecuatia care o ai de rezolvat si aplicatia ti-o rezolva.

Photomath este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS si are o interfata simpla si intuitiva.

Cymath
aplicatii rezolva exercitii matematica

Cymath este o alta aplicatie gratuita, care iti permite sa scanezi o ecuatie si sa o rezolvi in cateva clipe. Are o interfata foarte intuitiva si este compatibila atat pentru Android, cat si pentru iOS.

Dupa ce ai descarcat Cymath pe dispozitivul tau, deschide aplicatia, selectioneaza Camera, scaneaza ecuatia si apasa pe Solve pentru a obtine rezolvarea.

MyScript Calculator
rezolva exercitii la matematica-app Android-iOS

MyScript Calculator este o aplicatie foarte buna, care iti permite sa rezolvi exercitii la matematica utilizand o metoda inedita: scrisul de mana. Aceasta aplicatie gratuita, care este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS, poate fi o solutie valida daca vrei sa efectuezi rapid o operatie . De asemenea, aplicatia te ajuta sa rezolvi si functii trigonometrice.

Cum se utilizeaza? Nimic mai simplu. Dupa ce ai descarcat MyScript Calculator pe dispozitivul tau, deschide aplicatia si vei vizualiza o foaie de calcul unde va trebui sa scrii de mana operatiile de efectuat. Dupa ce ai terminat de scris ecuatia, va fi recunoscuta si rezolvata imediat de MyScript Calculator.


0 commenti:

Trimiteți un comentariu