on

Cum asculti #muzica pe #telefon de pe #YouTube in Background


muzica-youtube-android-telefon-audio rocket

Chiar daca ai un abonament Spotify sau Google Play Music ti se intampla destul de des sa asculti muzica pe YouTube? Te inteleg perfect: exista anumite cantece foarte frumoase, care sunt imposibil de gasit pe platformele de streaming. Oricum, sa asculti muzica pe YouTube este cel mai incomod lucru din lume, deoarece aplicatia nu suporta redarea videoclipurilor in background si esti constrans sa ai mereu pe ecran clipul, impiedicandu-te sa faci altceva pe telefon in timp ce asculti muzica.

In realitate, instaland anumite aplicatii si punand in practica unele trucuri, este posibil sa asculti muzica de pe YouTube in Background fie de pe smartphone, cat si de pe tableta intr-un mod foarte simplu. Nu crezi? Eu cred ca da. Ah, era sa uit: redarea videoclipurilor de pe YouTube consuma date si bateria, mult mai mult fata de Spotify sau alte servicii de doar audio. Asa ca, ai grija!

Asculta muzica de pe YouTube in Background pe Android

Daca vrei sa stii cum sa asculti muzica de pe YouTube in background si ai un dispozitiv Android, iti recomand Audio Rocket: este o aplicatie gratuita ce iti permite sa asculti muzica de pe YouTube in background printr-un widget ce il poti vedea in home screen si in toate aplicatiile pe care le folosesti pe dispozitiv.

muzica-telefon-android-app

Audio Rocket este disponibil in Play Store, deci pentru a descarca aplicatia nu trebuie sa faci altceva decat sa accesezi magazinul Google ( simbolul play colorat din home screen ), cauti aplicatia, apoi o instalezi. Dupa instalare, deschide aplicatia si apasa pe lupa ce se afla sus si cauta videoclipul pe care vrei sa il asculti in background. Succesiv, apasa pe miniatura clipului, apoi pe icoana castilor ce se afla sus in dreapta paginii care se deschide si videoclipul va fi redat intr-un mic patrat vizualizat in home screen si toate aplicatiile.

Acum, te poti intoarce in home screen si deschide orice app instalata pe dispozitiv: videoclipul va continua sa fie reprodus. Daca nu te intereseaza clipul si vrei doar audio, apasa pe icoana rosie play, care se gaseste langa miniatura videoclipului. Simplu, nu?

0 commenti:

Trimiteți un comentariu