on

#GalaxyFold primul telefon #Samsung care se indoaie. #Video!


samsung-telefon pliabil-telefon care se indoaie



Samsung a inceput sa ia lucrurile in serios si, pe langa debutul telefoanelor din seria Galaxy 10, a venit timpul si pentru mult asteptatul smartphone pliabil. Dupa ce am vazut primul prototip la Samsung Developer Conference, a aparut si primul video oficial al smartphone-ului pliabil, Galaxy Fold.



Telefonul Galaxy F apare in partea finala a videoclipului, unde putem observa o  deschidere in forma de carte si display-ul  pliabil. Carcasa pare a fi mult mai subtire fata de conceptul initial cu o forma care, inchis pare un smartphone, in timp ce deschis arata ca o tableta.




Deocamdata, ne limitam doar la faptul de a ni-l imagina asa, mai sunt doar putine zile pana la evenimentul  Samsung Unpacked 2019 unde Galaxy Fold - sau cum se va numi - va fi cu siguranta printre protagonisti.

Potrivit informatiilor, telefonul pliabil va avea ecran de 7,3 inci desfacut si 4,5 inci atunci cand este strans. Cat costa noul telefon pliabil Galaxy Fold?  Referitor la pret, analistii cred  ca telefonul pliabil va avea un pret de circa 2000 de dolari.

Etichete: telefonul pliabil, telefon pliabil pret, Samsung smartphone pliabil, telefon pliabil video.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu