on

Mark #Zuckerberg uneste retelele sociale #Messenger, #Instagram si #WhatsApp


retele sociale



Mark Zuckerberg planuieste sa integreze toate serviciile de mesagerie: Messenger, Instagram si WhatsApp. Sunt aplicatii ce apartin colosului din Menlo Park si chiar daca, potrivit unor surse, acest proiect este inca in stadiul incipient, Zuck planifica sa termine totul pana la sfarsitul acestui an. De asemenea, unele voci afirma ca aceasta actiune ar putea fi o miscare strategica a Facebook pentru a spori utilizarea retelei sociale.



De ce vrea Facebook sa uneasca Messenger, Instagram si WhatsApp?

Messenger, Instagram si WhatsApp vor deveni o mare platforma, rezultatul unui proces de unificare care va dura un timp. Se pare ca integrarea este deja in curs si, asa cum spuneam, ar trebui sa se termine la sfarsit de an, cu o miscare care cu siguranta va concentra puterea lui Zuck. Pe de alta parte, aceasta actiune ridica mari indoieli cu privire la viata privata a celor care sunt inscrisi doar pe o retea si nu pe toate celelalte, folosesc chatul verde, dar nu si Instagram.

Este inutil sa spunem ca pentru persoanele foarte "social" nu se schimba nimic cu aceasta integrare. Cel mai mare avantaj il va avea compania mama, Facebook, deoarece va putea sa vizeze mai bine publicitatea si mesajele spre categorii bine definite de utilizatori.

In lumea ideala a lui Mark Zuckerberg, cine utilizeaza Instagram va putea sa-si contacteze prietenii cu un mesaj direct pe WhatsApp, in timp ce pe Messenger se va putea vorbi cu urmaritorii de pe Instagram. Poate a venit timpul pentru un logout in masa.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu