on

La CES Las Vegas a fost prezentat un prototip de masă digitală prin care poţi comanda un meniu , plăti consumaţia şi poţi desfăşura diverse activităţi  .

masa inteligenta

Tehnologia ar putea , foarte curând , revoluţiona modul de a merge la restaurant . La CES 2013  a fost prezentat prototipul unei mese digitale , care poate fi în acelaşi timp aspătar , casă de marcat şi poate  îndeplini toate funcţiile unui computer .

Cu ajutorul acestui dispozitiv vom avea posibilitatea să comandăm un meniu , să efectuăm plata electronică cu ajutorul cardului  şi să desfăşurăm anumite activităţi ce nu au nicio legătură cu restaurantul , de exemplu , să ascultăm muzică sau să navigăm pe Web .

Se numeşte MTT300 Touch Table PC şi este  un prototip realizat de compania Moneual .Ideea nu reprezintă nimic innovativ : este vorba , de fapt ,  de un display touchscreen de 22 inch , cu procesor Intel Atom D2700 , schedă video NvidiaGF119 , 2 GB de memorie RAM , 128 spaţiu disponibil SSD şi conexiune internet .

masa -inteligenta-digitala

Masa inteligentă ar putea deveni un obiect indispensabil în restaurante , baruri sau alte localuri puse la dispoziţia consumatorului .

via | core77

0 commenti:

Trimiteți un comentariu