on

Cum să-ţi schimbi IP-ul  la calculator

cum sa schimbi IP-ul

Majoritatea utilizatorilor internet au obiceiul de a descărca zeci de giga cu chestii utile sau inutile .Pe lângă hub-uri şi torrente , mai există  o sursă considerabilă : serverele care găzduiesc gratis fişiere . Din păcate multe dintre acestea pun anumite limite pentru a nu fi suprasolicitate . Cea mai comună este aşteptarea dintre descărcări . Descarci un fişier , după care IP-ul tău trebuie să mai aştepte ceva timp până să mai poată descărca ceva . Ai nevoie de o modalitate pentru a schimba adresa IP , şi asta urgent.

Vrei să ştii cum să schimbi adresa IP ?

Prima metodă , mai ortodoxă , pentru  a schimba rapid adresa IP este să opreşti şi să reporneşti  routerul , folosind butonul ce se află în partea posterioară a dispozitivului : dacă ai o conexiune cu IP dinamic  , după resetarea routerului vei avea un IP nou , care îţi va permite să treci peste toate limitele întâlnite în precedenta navigare .

Dacă dintr-un anumit motiv metoda “ortodoxă” nu a funcţionat , poţi încerca să schimbi adresa IP a calculatorului , utilizând programe precum UltraSurf , un software gratuit , care îţi permite să navighezi pe internet cu un IP divers pentru a “sări” peste limitele impuse de anumite site-uri internet  şi pentru protejarea datelor personale . Dacă vrei să descarci acest program , conectează-te pe site-ul oficial şi dă click pe UltraSurf Free Download .

Ti-ar place să descoperi  cum să schimbi rapid IP-ul şi să navighezi cu o adresă camuflată fără să descarci sau să instalezi niciun program în computer ?

Conectează-te imediat pe site-ul internet de proxy online Hide My Ass , scrie adresa paginei Web pe care vrei să o vizitezi folosind un IP camuflat şi dă click pe Hide My Ass ! In acest fel , vei naviga cu un IP american fără să foloseşti niciun software .

image

Mai poţi schimba rapid adresa IP , folosind  funcţia de reconectare automată a JDownloader , cunoscutul  program prin care poţi descărca fişiere de pe RapidShare sau alte servicii de hosting . Programul poate fi descărcat de aici http://jdownloader.org/download/index

foto tehnopol.ro

0 commenti:

Trimiteți un comentariu