on

Ce telefon Samsung sa cumpar


smartphone samsung



Samsung este de ani de zile una dintre cele mai mari companii de electronica din lume si este pe podiumul producatorilor de smartphone, impreuna cu Apple. Telefoanele Samsung sunt intotdeauna o garantie, indiferent de pret, datorita calitatii si optimizarii software-ului, care a avut loc de-a lungul anilor.

Chiar daca in ultima perioada lupta pe piata smartphone a crescut, sa alegi un smartphone Samsung este o garantie de uzabilitate si durabilitate. De fapt, indiferent de pret, telefoanele Samsung sunt fiabile in utilizarea zilnica, si asta explica de ce compania sud-coreeana se afla de multi ani pe podiumul producatorilor de smartphone.

Sa aleg un smartphone Samsung de top sau mediu? 

Aici decizia depinde de tine si de ceea ce vrei de la un smartphone, in afara, bineinteles, de bugetul tau. Samsung a intrat cu prepotenta si in gama medie-joasa a pietei, cu telefoane interesante din toate punctele de vedere.

De ce sa aleg un smartphone Samsung?

Punctul de forta al telefoanelor Samsung este display-ul. Samsung a fost prima companie care a realizat display-uri AMOLED pentru dIspozitivele sale si continua aceasta traditie si in gama medie de telefoane, echipand propriile smartphone-uri intotdeauna cu display-uri optime, indiferent de pret. Un alt punct de forta al telefoanelor Samsung este interfata One Ui, imbunatatita pe parcursul anilor.

Cele mai bune telefoane Samsung

Nu stii ce smartphone Samsung sa alegi in 2020? Nu este o alegere usoara si, uneori, este mai complicat decat crezi. Samsung este garantia calitatii, garantia lucrului bine facut. Poti alege un telefon Samsung Galaxy A51 sau un Galaxy A71. Ceva mai pentru gusturi alese, Galaxy S10 sau Note 10, depinde de buget.

Galaxy A20e - Smartphone Samsung mic si economic


ce telefon sa aleg-telefon economic samsung-smartphone samsung


Este cu siguranta unul dintre cele mai interesante telefoane din gama joasa. Display PLS  de 5,8 inci cu rezolutie de 1560x720 pixeli, camera dubla 13 MP f/1.9 + 5 MP f/2.2,  4G,  Wi-Fi, Bluetooth, GPS, procesor Exynos 7884, dual SIM, 3 GB de RAM si 32 GB spatiu de stocare. Android 9 Pie cu One Ui si baterie de 3000 mAh cu incarcare la 15W.

Galaxy M31 - Campion de autonomie in gama medie de telefoane


smartphone Galaxy M31-telefon cu autonomie mare


Display Super AMOLED de 6,4 inci cu rezolutie Full HD. Procesor Exynos 9611 cu 6 GB RAM si 64 GB de memorie interna.Camera 64 Megapixeli cu f/1.8, 8 Megapixeli cu f/2.2 de tip ultra-wide, 5 Megapixeli pentru macro, 5 Megapixeli pentru adancimea de camp, led flash. Camera frontala de 32 Megapixeli cu f/2.0. Baterie de 6000 de mAh ce se incarca la 15W, Android 10 cu One Ui.

Galaxy A51 - Cel mai bine vandut telefon Samsung


cele mai bune telefoane-Smartphone Galaxy A51


Galaxy A51 inlocuieste bestseller-ul A50. Display Super AMOLED  de 6,5 inci Infinity-O  si Android 10 cu One Ui. Procesor Exynos 9611 cu 4 GB de RAM si un spatiu de stocare intern de 64 sau 128 de GB. In fata gasim un orificiu in ecran, care ascunde o camera selfie de 32 MP. In spate avem 4 camere, dupa cum urmeaza: camera principala de 48 MP, camera ultra wide de 12 MP, camera macro de 3,5 MP, camera Bokeh de 4,5 MP. Baterie de 4000 mAh, cititor de amprenta integrat in display, NFC, dual-sim, USB typeC, jack de 3,5 mm.

Galaxy A71 - telefon mare si puternic


smartphone A71-samsung-telefoane bune


 Galaxy A71 este unul dintre cele mai bune si rentabile telefoane Samsung, campion de vanzari. Display Super AMOLED de 6,7 inci, cu un orificiu ce ascunde o camera selfie de 32 MP. Compartimentul fotografic din spate este format din 4 camere: camera principala de 64 MP cu f/1.8, camera ultra-wide de 12 MP, camera macro de 5 MP si Bokeh de 5 MP. Procesorul este un Snapdragon 730G CU 6 GB de RAM  si 128 GB de memorie interna. Bateria de 4500 mAh care se incarca la 25W, NFC si jack audio de 3,5mm.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu