on

O selectie de pluginuri pentru YouTube !
Cum sè utilizezi la maxim YouTube ? Iată câteva extensii pentru a obţine maximul de la ce mai cunoscută  platforma de video sharing .

YouTube High Definition - Cu această extensie pentru Firefox poţi reproduce videoclipurile de pe YouTube la cea mai înaltă rezoluţie , fără a fi nevoie să faci acest lucru  de fiecare dată , manual .


YouTube Lyrics  -  Este o extensie disponibilă pentru principalele browsere , care îţi permite să vizualizezi  versurile melodiilor de pe YouTube , Grooveshark şi Spotify . Se va deschide automat o fereastra şi vei putea vizualiza textul melodiei ( dacă este disponibil ) când se reproduce un video .



Best Video Downloader  - Este o aplicaţie compatibilă cu toate principalele browsere , care îţi permite să descarci conţinut audio şi video de pe YouTube cu o uşurinţă incredibilă şi de maximă calitate . Cu acest program poţi descărca conţinutul dorit adăugând un buton direct în player-ul YouTube . Suportă formatele : MP3, MP4 , M4A , AAC , FLV .

Turn Off The Lights  -  Este o extensie pentru Gogle Chrome , care îi va bucura pe pasionaţii de cinema . Cu un simplu click pe butonul în formă de lampă , întreaga pagină se va întuneca , astfel vei putea urmări videoclipul  ca la cinema .


YouTube TV - Transformă PC-ul într-un adevărat SmartTV . Nu este o extensie deoarece nu trebuie să instalezi nimic , dar rezultatul final îţi va plăcea , cu siguranţă .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu