on

Facebook a anunţat implementarea căutării după hashtag-uri.Cum pot fi folosite hashtagurile.


Noutăţi importante pe Facebook . În ultimele ore reţeaua socială a anunţat oficial implementarea hashtagurilor . Este vorba despre o noutate absolută în ceea ce priveşte Facebook , dar deja utilizate de alte site-uri social , de exemplu , Twitter , Instagram şi Pinterest .
"Hashtag" este un cuvânt sau o alăturare de cuvinte procedată de simbolul  # , care clasează mesajele în categorii , ajutându-i pe utilizatori să identifice toate conversaţiile care se duc pe marginea unei teme date .
Prin introducerea acestei funcţii, utilizatorii Facebook pot să găsească toate postările publicate pe acelaşi subiect, dacă, înainte de a posta un status, pun în faţa cuvântului cheie simbolul diez.


De exemplu , dacă utilizatorii pun simbolul diez în faţa unui cuvânt de forma  #fotbal , cuvântul va deveni un link activ care va deschide un feed de postări pe tema "fotbal" ..
În acest moment , hashtagurile nu sunt implementate pentru toată lumea .Update-ul se va face treptat ( în câteva zile ) pentru toţi utilizatorii Facebook .

Vezi comunicatul pe Newsroom Facebook

0 commenti:

Trimiteți un comentariu