on

#Telefoane pentru bătrâni , cu taste mari şi uşor de folosit 

Telefoanele mobile au devenit instrumente indispensabile . Nu doar pentru tineri , dar şi pentru persoanele în vârstă ce doresc să se menţină în contact cu persoanele dragi atunci când pleacă de acasă . Iată de ce tot mai multe companii mizează pe acest target de utilizatori şi scot pe piaţă telefoane pentru bătrâni  cu taste foarte mari , meniu cât mai uşor de folosit şi funcţie SOS pentru apeluri de urgenţă .

Unul dintre  telefoanele pentru bătrâni mai economice este Compas E04 , care este un terminal candybar cu taste mari , display de 1,8  şi dual SIM .Permite memorizarea a patru numere pentru trimiterea de mesaje  apăsând tasta SOS . Dispune de o cameră VGA şi radio FM . Preţul telefonului Compas E04  este de 119,90 Lei şi îl poţi cumpăra de aici .

Un alt telefon candybar economic cu taste mari  pentru persoanele în vârstă este Alcatel OT 2000 X . Are ecran color de 2,8 inch şi redare vocală a cifrelor tastate . Mai are inclus lanternă , radio FM şi microSD . De asemenea , nu lipseşte tasta SOS pentru apelarea automată a unui număr preferat . Costă  180 de Lei şi se poate cumpăra de aici .
Telefon Amplicom Power

Dacă cauţi un telefon pentru bunicii tăi sau alte rude vârstnice, cu dificultăţi de auz , caută un telefon Amplicom Power Tel M6000 . Aparatul este dotat cu butoane mari şi un ecran de 2 inch pe care mesajele sunt afişate cu caractere de asemenea foarte mari . Telefonul  sună foarte tare , cu o intensitate de 110 decibeli şi este uşor de utilizat , ceea ce il face ideal pentru persoanele în vârstă .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu