on

#video amuzante !

Cu peste 500 milioane de utilizatori activi , #WhatsApp este cel mai utilizat serviciu de mesagerie din lume .În afara faptului că permite schimbul de mesaje gratuite , WhatsApp ne oferă şi posibilitatea de a participa la grupuri de discuţii şi de a distribui fotografii şi videoclipuri . Probabil şi tu te distrezi schimbând mesaje şi video amuzante cu prietenii tăi .Am ghicit ? Bine , atunci lasă-ma să-ţi recomand câteva site-uri unde poţi găsi video amuzante pentru WhatsApp . Mai mult ca sigur , toţi prietenii tăi din lista de contacte , se vor tăvăli pe jos de râs !

VideoBash este un serviciu de video sharing , asemănător cu YouTube , care îti permite să vizionezi şi să descarci gratuit  sute de video distractive .În categoria Funny vei găsi multe videoclipuri amuzante pe care le poţi distribui prietenilor .


O altă sursă de video amuzante pentru WhatsApp pe care ti-o recomand este Break . Un site foarte popular dedicat videoclipurilor distractive . Aici vei găsi video amuzante cu animale , candid camera , parodii sau mici accidente .


Un alt site de luat în consideraţie este şi 220.ro , cunoscut site românesc cu filmuleţe amuzante 
Distractie placuta !

0 commenti:

Trimiteți un comentariu