on

#Antigel în loc de sânge , în speranţa unui leac  pentru maladia ta . 


Alcor Life Extension Foundation , este o companie care se ocupă de criogenie şi congelarea persoanelor umane ce vor putea fi reînviate în viitor , atunci când ştiinţa  va putea permite acest lucru .Dacă suferi de o maladie rară , compania Alcor este dispusă să-ţi înlocuiască sângele cu antigel contra sumei de 200.000 de dolari .
Succesiv , corpul tău va fi pus în congelator ţi ţinut acolo în aşteptarea unui leac pentru maladia ta . Dacă suma ţi se pare exagerată , poţi cheltui doar 80.000 de dolari pentru congelarea creierului , care peste circa 50 de ani va găsi loc într-un esoschelet ce va crea teroare în războiul împotriva extraterestrilor , cine ştie !


Dar, cea mai mare problemă în acest moment ,este că nimeni nu a mai fost reînviat cu succes după o hibernare  , este un domeniu încă neexplorat în totalitate , şi chiar dacă vei fi conservat în speranţa că cineva , într-o zi , te va readuce la viaţă , este foarte probabil că speranţa unei viitoare vieţi  se va dovedi a fi o ...inepţie .

Asta fără a mai lua în consideraţie şocul cultural când te vei trezi peste 50 de ani , descoperind  că Mircea Badea încă mai prezintă emisiunea În gura presei , de pe trotuar ..

0 commenti:

Trimiteți un comentariu