on

#Apple vrea să introducă în viitorul model #iPhone 7 un ecran #3D care să poată fi folosit fără ochelari


Chiar dacă comercializarea noilor modele iPhone 6 şi iPhone 6 Plus a început doar de câteva săptămâni , Apple lucrează la crearea naked eye 3D, care să devină principala atracţie a viitoarei generaţii de iPhone, şi construieşte hardul şi ecosistemul software pentru 3D

Circulă zvonuri precum că compania mărului muşcat lucrează deja la un nou model de telefon care , foarte probabil , se va numi iPhone 6S sau iPhone 7  . Particularitatea acestui nou model de iPhone este prezenţa unui ecran 3D care să poată fi folosit fără ochelari .

Potrivit publicaţiei Economic Daily News  , actuala tehnologie pentru ecrane tactile utilizată de Apple nu poate fi folosită la ecranul 3D, astfel încât compania va utiliza serviciile producătorului de ecrane tactile TPK.

Deocamdată Apple nu a confirmat nimic în această privinţă , dar dacă luăm în consideraţie că Apple a cumpărat compania PrimeSense , specializată în sisteme 3D şi faptul că în septembrie compania din Cupertino a obţinut un brevet pentru display-uri holografice interactive , atunci zvonurile sunt verosimile .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu