on

#Top 20 de ţări  cu cea mai buna conexiune publica Wi-Fi . #România ocupă locul 5 .



Este tot mai simplu să găseşti reţele Wi-FI gratuite în locurile publice . Multe restaurante , baruri sau centre comerciale oferă clienţilor posibilitatea de a se conecta la reţeaua gratuită Wi-Fi. Aceste puncte de acces sunt foarte utile mai ales pentru turişti   , care nu-şi pot permite un tarif de date mobile atunci când se găsesc în ţări străine .

Rotten Wi-Fi , un serviciu de testare ce evaluează reţelele publice Wi-Fi , a alcătuit un clasament al ţărilor care oferă cea mai rapidă conexiune publică Wi-Fi .  Compania spune că baza  de date a utilizatorilor a evaluat calitatea conexiunilor publice Wi-Fi în 172 de ţări din lume . Astfel, a publicat o listă cu 20 de ţări care au obţinut cel mai bun punctaj în funcţie de viteza de download , upload şi satisfacţia clienţilor .

Surprinzător , majoritatea ţărilor din listă sunt europene , şi pe prima poziţie în ceea ce priveşte viteza de download se află Letonia , cu o viteză medie de 15,4 Mbps , urmată de Croaţia cu 14,05 Mbps şi Estonia cu 13,75 Mbps. România ocupă locul 5 în această listă , cu 11,32 Mbps

0 commenti:

Trimiteți un comentariu