on

La #Gamescom 2015,  #PES2016 a luat premiul pentru cel mai bun joc sport




Un premiu important pentru PES 2016 ( Pro Evolution Soccer 2016 ) , care a fost ales cel mai bun joc sport de la Gamescom , editia 2015 .  Este vorba despre un bis important , avand in vedere ca deja abul trecut a obtinut acelasi trofeu prestigios . Victoria , oricum , nu a fost deloc usoara , deoarece PES 2016  a trebuit sa concureze cu titluri valoroase precum FIFA 2016 , care la E3 obtinuse deja  premiul de cel mai bun joc sport .

Pentru prestigiosul titlu sportiv al celor de la Konami soseste , deci , o importanta recunostere  ce ne face sa speram in bine asupra calitatii noului joc . Pentru pasionatii jocului de fotbal , asteptarea nu va fi foarte lunga . Deja saptamana viitoare va fi lansat demo-ul jocului pe care utilizatorii in posesia unei console PS3 , PS4 , Xbox 360 , Xbox One , sau a unui computer , vor putea descarca , instala si juca PES 2016 . Versiunea finala a jocului va fi lansata in septembrie .

Neymar Jr. , atacantul echipei FC Barcelona si capitanul nationalei Braziliei , a fost ales pentru a fi figura reprezentativa a jocului PES 2016 . La fel ca in ultimii ani , atat UEFA Champions League , cat si UEFA Europa League vor fi reproduse in detaliu in PES 2016 , Konami pastrand drepturile pentru aceste doua competitii .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu