on

Streaming ziua Apple 21 martie 2016 . Live Keynote

Vrei să cunoști toate noutățile Apple ce vor fi prezentate la Keynote în data de 21 martie? Ei bine , în acest articol vei găsi toate informațiile necesare pentru a urmări evenimentul în direct .

A fost oficializată data următorului eveniment Apple , care va aduce la lumină noul iPhone SE , iPad Air , curele noi pentru Apple Wash și , cu siguranță , previziuni  în ceea ce privește viitoarele versiuni de OSX si iOS . Ca să nu pierzi nicio noutate dintre cele ce vor fi prezentate la Keynote 2016 , urmărește evenimentul în timp real pe computer , tabletă sau smartphone .

Cum să vezi Live Keynote Apple 2016

Luni, 21 martie 2016 la ora 19:00 începe cel mai așteptat eveniment al anului , primul din acest an , cu multe momente palpitante deoarece de mult timp se aud zvonuri că vom asista la lansarea unui nou device .

Deci , pentru a urmări în direct Keynote 2016 este suficient să te conectezi pe această pagină a site-ului oficial la ora stabilită . Cerințele minime pentru a urmări în direct acest eveniment sunt : un iPhone , iPad sau iPod Touch cu iOS 7 sau versiunea succesivă , Mac cu Safari 6.0.5 sau versiune succesivă , un PC cu Microsoft Edge sau Windows 10. De asemenea , evenimentul poate fi urmărit și pe Apple TV (generatia 2,3,4).

Nu-ți rămâne decât să pregătești niște popcorn și ceva de băut pentru a viziona în direct evenimentul Apple 2016 . Vizionare plăcută !

0 commenti:

Trimiteți un comentariu