on

#Sony a oficializat lansarea PlayStation VR

Sony intră pe piața realității virtuale oficializând mult așteptatul PlayStation VR , o cască de realitate virtuală , care va oferi o nouă experiență a jocurilor pe consola PS4 . Sony va începe să comercializeze casca de realitate virtuală începând cu luna octombrie la un preț de 399,99 euro .

Prețul este foarte interesant , mai ales pentru cei care au deja o consolă PS4 . Produse asemănătoare , precum Oculs Rift , de exemplu , au prețuri mult mai mari .Casca înglobează întreg câmpul vizual al celui care o poartă și permite, grație microfoanelor incorporate, o incursiune totală într-un spațiu virtual. Sony VR nu va dispune de PlayStation Camera , un fel de senzor Kinect , necesară pentru a putea utiliza casca de realitate virtuală .

Din punct de vedere tehnic , Sony a confirmat specificațiile tehnice ale acestui accesoriu : PlayStation VR dispune de un ecran OLED de 5,7 inci ce poate reda imagini video la o rezoluție de 1920x1080p cu 120 de cadre pe secundă (fps).

Sony a promis că va lansa circa 50 de jocuri în versiune VR , printre care și "Star Wars:Battlefront".

Întrebarea care se pune este dacă această cască de realitate virtuală va oferi cu adevărat un plus important în experiența de joc pe PS4 , la fel cu cea oferită de principalii competitori .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu