on

#WhatsApp nu are nevoie de nicio prezentare , este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din intreaga lume .



Potrivit unui studiu ce a vizat utilizatorii de Android din 187 ţări, WhatsApp este cea mai populară aplicaţie de mesagerie instant din lume, preferată de 55.6% dintre cei chestionaţi.Totuşi, printre cele 109 ţări unde WhatsApp este favorit nu se numără şi România, posesorii de telefoane şi tablete cu Android din ţara noastră preferând în schimb Facebook MessengerWhatsApp este însă lider de necontestat în America de Sud, majoritatea ţărilor africane, Rusia, Kazahstan, India, Pakistan, Turcia, Arabia Saudită, respectiv unele ţări europene ca Spania, Italia, Germania, Merea Britanie, Finlanda, Austria, Scoţia şi Turcia.

Cum instalezi WhatsApp pe Android

Chiar daca nu esti obisnuit cu lumea informatica , in sfarsit ai cedat : ti-ai cumparat primul smartphone cu Android si acum esti pregatit sa incerci WhatsApp, acea aplicatie faimoasa despre care vorbeste toata lumea , care utilizeaza conexiunea telefonului tau la internet pentru a trimite si a primi mesaje , pentru a efectua si a primi apeluri , pentru a primi si a trimite poze , fisiere video , documente precum si mesaje vocale .
Bine , dar acum ai o mica problema : cum se instaleaza WhatsApp ? Daca ti-ai pus aceasta problema , nu te preocupa , e foarte simplu .


Pentru a instala aplicatia WhatsApp Mesenger  acceseaza Google Play , apasa pe icoana in forma de  lupa apoi scrie in casuta de cautare "WhatsApp" ( fara virgule ) . Vei vedea o lista de aplicatii , apasa pe prima app , apoi pe Instalati . Daca te grabesti , intra  aici pentru a te conecta direct la aplicatia WhatsApp din Google Play Store .

0 commenti:

Trimiteți un comentariu