on

#Android. Aplicatie ciclu menstrual. 


Iata o aplicatie destinata exclusiv pentru tine. Pentru ca esti o adolescenta sau deja o doamna, monitorizarea ciclului menstrual este esentiala. Aplicatia pentru telefonul mobil inregistreaza datele legate de ciclul menstrual si poate prezice perioada fertila. Retine insa ca, in afara faptului de a calcula zilele care te despart de urmatoarea menstruatie, este util sa tii cont de schimbarile fiziologice ce se intampla periodic, controland un eventual dezechilibru. Pentru a monitoriza toate aceste schimbari ai nevoie de un instrument complet si de aceea iti recomand o aplicatie pentru calendar menstrual.

In ziua de astazi, tehnologia a devenit parte integranta a vietii noastre si, de multe ori, ne imbunatateste zilele. Exact din acest motiv, daca folosesti inca un jurnal pentru a consemna  data fluxului menstrual, vei descoperi latul pozitiv de a trece la o aplicatie pentru a urmari menstruatia.

Este vorba despre Calendarul Menstruatiei, cea mai usoara aplicatie pentru a urmari menstruatia. Poti afla in ce zile ai sanse mai mari sa ramai insarcinata, sau care zile sunt sigure, poti verifica sansa de sarcină în fiecare zi,  ca un jurnal secret.

Ai un telefon cu Android ? Instaleaza aplicatia Calendarul Menstruatiei  de aici 

0 commenti:

Trimiteți un comentariu