on

#Samsung The Frame - #Televizor ca o opera de arta

samsung-The Frame-tablou-arta

La IFA Grand Press Conference din Lisabona s-a vorbit iarasi de televizoarele TV The Frame, propunerea celor de la Samsung pentru cei ce doresc un televizor menit sa inlocuiasca o opera de arta. Filozofia care sta la baza acestor produse este exemplificata de modalitatea arta: cand televizoarele se activeaza devin echivalentul unui tablou digital.

Utilizatorii pot alege operele digitale preferate. Sunt disponibile peste 100 de tablouri in 10 categorii diferite, ca de exemplu, peisaje, pictura, arhitectura si altele. The Frame are o rama personalizata, foarte fina, ce se ataseaza prin intermediul unor magneti. De asemenea, este disponibil cu un cablu "Invisible Connection" si un suport de perete "No Gap Wall-mount" pentru a facilita instalarea.

televizor-tablou-arta

Ecranul, disponibil in variante de 55 si 65 de inci, este prevazut cu un senzor de miscare, care face ca, atunci cand nu este nimeni in incapere, sa se opreasca imaginea. Televizoarele The Frame vor avea un pret de 2200 de euro ( pentru modelul de 55 inci ) si vor fi disponibile la sfarsitul lunii mai.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu