on

O lista cu cele mai bune #jocuri din #iulie


jocuri-PS4-Xbox One-PC-Games

Dupa evenimentul E3 2017 din luna iunie, trecem la luna lui cuptor, iulie, sperand sa gasim cateva titluri de jucat in aceasta vara, sub umbrela, cu noua consola Switch. Iata asadar cele mai bune jocuri din iulie 2017.

11 Iulie - Final Fantasy XII The Zodiac Age




Incepem imediat cu data de 11 iulie, cand va debuta Final Fantasy XII The Zodiac Age, editie remasterizata din saga pentru PlayStation.  The Zodiac Age ne aduce magia jocului Final Fantasy XII in versiune HD.

21 Iulie - Splatoon 2




In 21 iulie va fi lansat Splatoon 2, un joc distractiv de la Nintendo, multiplayer. Daca iti doresti un joc pentru noua ta consola Switch, Splatoon 2 este ideal: continut nou, modalitati noi si multa distractie. 

18-23 Iulie - Destiny 2 ( Beta )


Pentru posesorii  consolei Play Station 4 sau Xbox One, intre 18 si 23 iulie, pot testa jocul Destiny 2 ( Beta ), noul MMO-FPS al celor de la Bungie.

25 iulie - Fortnite - Gameplay Trailer




Mergem mai departe si ajungem in 25 iulie, ziua in care va fi lansat Fortnite, un joc cu  tematica zombie. Dupa o asteptare de peste sase ani, Fortnite va debuta pe PlayStation 4, Xbox One si PC. Tot in 25 iulie va fi lansat Pyre, un joc de actiune la persoana a treia, disponibil pentru PC si PlayStation 4.

28 iulie - Hey! Pikmin




In sfarsit, iata un joc perfect pentru a fi jucat pe plaja, sub umbrela: Hey! Pikmin, disponibil pentru Nintendo 3DS. Jocul aduce diverse noutati fata de precedentele capitole si va fi lansat in 28 iulie.

29 iulie - Dragon Quest XI




Cel de-al 11-lea capitol din saga Dragon Quest va sosi la sfarsitul lunii, mai precis in 29 iulie. Jocul va fi disponibil pe PlayStation 4 si 3DS, pentru fericirea iubitorilor de RPG.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu