on

Evan Blass ne dezvaluie cum arata designul final al noilor smartphone-uri Samsung #GalaxyS9 si Samsung #GalaxyS9Plus.

samsung-galaxy-s9-s9 plus

Samsung Galaxy S9 si S9 Plus nu mai au secrete, gratie unui tweet publicat de Evan Blass (EvLeaks), in care sunt reprezentate cele doua noi smartphone-uri de top a companiei coreene. Samsung va prezenta oficial cele 2 telefoane Galaxy S9 si S9 + in cadrul unui eveniment care se va desfasura la Barcelona in data de 25 februarie.

Confirmata diferenta minima de design fata de Galaxy S8 si S8 Plus, dar S9 vine cu alte noutati sub carcasa si in ceea ce priveste camera foto. Se aude despre o camera a carei lentila va avea un unghi de deschidere f/1.5 pentru S9, in timp ce S9+ tinteste mai departe, oferind si o a doua camera posterioara, 6 GB de memorie RAM si 128 GB de storage, fata de configuaratia traditionala a Galaxy S9 cu 4 GB RAM si 64 GB.

Exynos 9810, display Infinite Edge, certificare IP68 si multe alte detalii vor completa specificatiile tehnice a celor mai asteptate telefoane de top in 2018.

In ceea ce priveste data de lansare, Galaxy S9 va fi lansat pe 16 martie, dupa cum se poate vedea in widget-ul ceas ce indica data unei posibile lansari pe piata.


0 commenti:

Trimiteți un comentariu