on

#Yahoo Messenger, celebrul serviciu de mesagerie online, va fi inchis definitiv in luna iulie.


yahoo messenger

Este sfarsitul unei ere pentru Yahoo Messenger, una dintre primele aplicatii de mesagerie online: s-a anuntat ca serviciul va inceta sa functioneze incepand cu 18 iulie, in timp ce compania va continua sa experimenteze noi servicii si aplicatii, una dintre acestea fiind o aplicatie de mesagerie de grup pe baza de invitatie, numita Yahoo Squirrel, acum in versiune beta.

Pana pe 17 iulie, utilizatorii Yahoo Messenger vor putea inca sa foloseasca aplicatia, dar dupa acea data nu va mai putea fi accesibil chat-ul si serviciul va fi intrerupt. Compania nu a specificat motivele pentru care a decis sa inchida serviciul, dar avand in vedere pozitia dominanta a Facebook-ului cu Whats Aps si Messenger, Snapchat, We Chat si multe altele, este foarte probabil ca decizia deriva din imposibilitatea de a continua sa mentina o cota buna de piata.

Prima versiune Messenger a fost lansată în luna martie a anului 1998 și purta numele de Yahoo Pager. Pe atunci, Facebook, Instagram și Facebook Messenger nu existau, însă aceste aplicații au fost rapid îndrăgite de milioane de oameni din toate colțurile lumii.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu