on

Cum ascunzi icoana #WhatsApp pe #Android

ascunde icoane de pe telefon


Abia ai lasat telefonul din mana iar fratiorul sau surioara ta nu face altceva decat sa acceseze aplicatia ta WhatsApp, cu riscul sa trimita mesaje nedorite prietenilor tai? Chestia asta nu-ti place si vrei sa le impiedici sa mai acceseze iarasi aplicatia ta WhatsApp? Ei bine, daca lucrurile stau asa, trebuie sa afli neaparat cum sa ascunzi WhatsApp.

Mai jos vei afla cum sa ascunzi icoana WhatsApp de pe dispozitiv, ca sa eviti ca cineva sa vada conversatiile tale. Deci, esti pregatit? Bine!



Cum sa ascunzi WhatsApp 

Vrei sa ascunzi WhatsApp si sa faci in acest fel ca pictograma celebrei app de mesagerie sa devina invizibila? Iata ce trebuie sa faci. Pe Android, poti sa ascunzi pictograma WhatsApp cu ajutorul unui launcher. Se numeste Nova Launcher Prime, dar din pacate nu este gratuit. Dupa ce ai achizitionat acest launcher, mergi in Impostatii > Home Page Android si seteaza-l ca implicit pe dispozitivul tau. Dupa efectuarea acestei operatii, deschide Nova Launcher si acceseaza setarile tinand apasat pentru cateva secunde degetul pe ecran si selecteaza pictograma Impostatii ce apare in partea de jos.



In pagina care se deschide, apasa pe Menu App,  apoi pe Ascunde App si bifeaza casuta din dreptul pictogramei WhatsApp.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu