on

#Netflix a obtinut 8,8 milioane de abonati numai in ultimul trimestru din 2018.

filme Netflix


Netflix a obtinut 8,8 milioane de abonati in ultimul trimestru din 2018, ajungand in acest fel la 139 milioane. Este informatia din ultimul raport financiar publicat cu doar cateva ore in urma. Cei de la Wall Street se asteptau ca Netflix sa atraga 7,6 milioane de abonati noi in aceasta perioada, insa numarul acestora a ajuns la 8,8 mil. Veniturile au fost putin sub asteptari, 4,19 miliarde de dolari, in loc de 4,21 de miliarde.



Netflix a mai facut publice o serie de date legate de propriul continut ( mai jos gasesti linkul spre sursa originala ). Astfel, se evidentiaza rezultatele excelente obtinute de "Bird Box", filmul  cu   Sandra Bullock, care in primele 4 saptamani a ajuns la 80 de milioane  de vizualizari ( de remarcat ca Netflix contorizeaza o vizualizare atunci cand este vazut 70% dintr-un film sau episod ). Perspectivele sunt foarte bune si pentru "You" si "Sex Education" care ar urma sa atinga cifra de 40 de milioane de vizualizari, tot in primele 4 saptamani.

filme Netflix


Productiile originale sunt din ce in ce mai importante pentru Netflix: acum reprezinta majoritatea vizualizarilor in comparatie cu alt continut. Succesul platformei Netflix este exprimat si de un alt parametru: numarul de ore de vizualizari, care in Statele Unite depaseste cifra de 100 de milioane pe zi.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu