on

#Motorola a reinceput sa faca profit


motorola a reinceput sa faca profit



Stiri bune de la Motorola, brand istoric pentru telefonia mobila, din 2014 in mainile colosului chinezesc Lenovo. Dupa multi ani de dificultati - fie sub conducerea Google - cat si sub conducerea Lenovo - incepind cu luna noiembrie de anul trecut a inceput sa dea semne de revenire, confirmandu-se in urmatoarele luni.

Este chiar Lenovo care a dezvaluit ca divizia de dispozitive mobile, pusa in miscare chiar de catre Motorola, a inregistrat al doilea trimestru consecutiv de crestere a profitabilitatii. Desi criticata aspru de multi, gestiunea Lenovo a inceput sa culeaga ceea ce a semanat in ultimii 5 ani.



Motorola a reinceput sa faca profit. Este un brand in crestere pe piata din America Latina, dar si in USA si Europa se descurca bine, in special datorita seriei Moto G. In viitor, compania americana a anuntat ca va face primii pasi in domeniul telefoanelor pliabile, prin intermediul Motorola RAZR.
De asemenea, Motorola a anunţat că doreşte sa creeze un telefon care se poate plia de două ori, pentru a putea fi usor de bagat în buzunar. Acesta ar putea fi o soluţie pentru persoanele care se plang de dimensiunile actuale ale smartphone-urilor. Motorola organizează de obicei un eveniment de lansare în luna august, aşa că vom avea primele imagini cu noul Motorola RAZR cel mai probabil în această vară.

0 commenti:

Trimiteți un comentariu